Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Nature Regenton opvouwbaar 200 liter


 

54.95

(Incl.)
KJ0146070410
+

Regenton opvouwbaar 200 liter Wanneer u niet altijd gebruik wilt maken van een regenton dan is deze opvouwbare variant dé geschikte ton voor u! Deze opvouwbare regenton kunt u dankzij de makkelijke installatie monteren en demonteren wanneer het u uitkomt. Plaats de regenton naast een regenpijp en uw ton wordt voorzien van gratis, kalkvrij hemelwater. En om u het nog gemakkelijker te maken kunt u met het kliksysteem eenvoudig uw tuinslang aansluiten en uw plantjes nog sneller in hun waterbehoefte voorzien!

De opvouwbare regenton is vervaardigd uit stevig, UV-bestendige PVC-folie. Het folie wordt met zes buizen versterkt tot een stevige structuur waarmee de ton met gemak een inhoud van 200 liter aan kan. Het filterrooster zorgt ervoor dat er geen vuil naar binnen kan dringen en dat het water in de ton schoon blijft. De regenton wordt geleverd inclusief kraan met snelkoppeling en een overloop met dop om het af te kunnen sluiten. U kunt het water eenvoudig uit de ton halen via het kraantje aan de onderkant of een emmer/gieter vullen met water via de bovenkant door het open ritsen van de deksel. De opvouwbare regenton is ook verkrijgbaar met een inhoud van 400 liter.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 60 x 60 x 70 cm
  • Inhoud: 200 liter
  • Materiaal: PVC
  • Kleur: groen
  • Vorm: rond
  • UV-bestendig: ja