Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
  • Save 26%

Ubbink RobotClean 3


List price: 899.95  

669.95

You save: 230.00 (26%)
KJ014-7505502
+

RobotClean 3 Zwembad Elektrische Zwembadreiniger Ubbink.Snel en efficiënt op een groot zwembad tot 120 m², zal de RobotClean 3 onafhankelijk een volledige reiniging van de bodem van uw bassin, muren en waterleiding uitvoeren.

Snel en efficiënt op een groot bassinoppervlak (tot 120 m²), de Robotclean 3 zal zelfstandig een volledige reiniging van de bodem van uw bassin, wanden en waterleiding uitvoeren. Dit zijn meer dan overtuigende argumenten als we weten dat het onderhoud van het bassin vaak vervelend en vermoeiend kan zijn.
Verspil geen tijd meer aan het schoonmaken van uw zwembad, laat de robot alleen werken terwijl u uw werk doet.Voordelen:
● Geschikt voor een maximale oppervlakte van 120 m2
● Zuigkracht: 16 m3/h
● Filtratie fijnheid: 100 micron
● Reinigingstype: bodem, muren en waterleiding
● Reinigingscyclus: 1-2-3 uur
● 15m zwevende kabel
● Voor bovengronds zwembad, semi-begraven, begraven
● Werkt op alle soorten coatings
● Garantie: 2 jaar

Deze revolutionaire robot biedt hoogwaardige reiniging voor een uitzonderlijk zwembadoppervlak tot 120 m² (maximale diepte van 4 m). Het past ook op alle zwembadvormen (ovaal, rond, vierkant). 3 in 1, het zal de bodem van een bassin, de muren en de waterleiding effectief reinigen.
Met een zuigkracht van 16m3 / h en een filtratiefijnheid van 100 micron, zal geen vuil het kunnen weerstaan voor comfortabel baden in helder en gezond water. Weg zijn de vele ingewikkelde instellingen waarmee we veel meer tijd besteden aan het begrijpen hoe ze werken dan aan het gebruik ervan! deze robot heeft slechts 3 reinigingsmodi: een intensief programma van drie uur zuigen en een korter programma van een uur of twee uur voor een meer beknopte reiniging.
Praktisch, de reiniger past zich aan alle soorten coatings aan: voering, tegels, polyester schelpen ...

Veilig dankzij de zeer laagspanningsfunctionaliteit, zal het de bodem van uw zwembad via willekeurige banen in volledige autonomie doorkruisen dankzij de drijvende kabel van 15 m. De reiniger heeft ook een veiligheidsmodus die wordt geactiveerd wanneer:
✔ Het wordt buiten het water in gebruik genomen
✔ Een object blokkeert het
✔ Hij ligt op zijn rug
✔ Het ligt in een ondiep deel en vindt geen weg terug.

Borstels met PVC-lamellen onder de robot kunnen complexe onzuiverheden overwinnen. Het gewicht van 14 kg en de geoptimaliseerde afmetingen (43 x 43 - H 23 cm) maken het een zeer wendbare robotstofzuiger.